Geven

In september 2023 gaan wij met de fakkel van opwekking naar een nieuw gebied in Pakistan om dorpen aan te steken met het volbrachte verlossingwerk van onze Jezus Christus!

 

Buiten de grote steden zijn veel afgelegen dorpen waar de omstandigheden middeleeuws eruitzien. Deze gebieden zijn ongeroerd en niet bereikt met het Evangelie. Het klinkt onwerkelijk om in het binnenland van Pakistan hele dorpen in 1x te winnen voor Jezus. Wij merken dat de gunst van God op Dylan rust en dat hij de kans krijgt om gebied in te nemen voor koning Jezus. Wij streven naar een campagne waar wij 5000 mensen goed willen bereiken. Dat houdt in dat de ondergrondse kerk zich (zichtbaar) uitbreidt.

 

Voor deze Campagne hebben wij een bedrag nodig van €7500,-.

 

Wij willen jou als geestelijk en financieel supporter om dit bezette gebied vrij te maken. Help jij Dylan op geestelijk niveau door met gebed en om het praktisch mogelijk te maken door te willen geven?

De huidige wereldbevolking in 2023 is geregistreerd op 8.023.528.014 personen. De minst bereikte landen ligt op 2.808.000.000 personen. 

En zo zijn er in Nederland, Europa, Afrika en Noord en Zuid-Amerika miljarden mensen die nog geen ontmoeting met Jezus hebben gehad.

Dat motiveert One for Christ om door te gaan met het brengen van het Goede Nieuws! Maar dit is alleen mogelijk samen met uw hulp! Steun daarom ons werkt, we houdne u graag op de hoogte.

One for Christ is actief in

Pakistan

Pakistan staat op nummer 5 van Christenvervolging en onder deze moeilijke, zware omstandigheden verplaats Dylan zich in het geheim naar de afgelegen gebieden om de mensen daar met het “Goede Nieuws” te bereiken. Hier houdt hij ook kleinschalige campagnes van tot +- 2000 man. De gezinnen voorzien wij van Bijbels. Het is een voorrecht om met de fakkel van opwekking anderen weer aan te steken.

Filipijnen

Hier zijn veel sektarische, misleidende religies en Christenvervolging.

De afgelegen dorpen in de bergen van de jungle zijn vaak alleen te voet bereikbaar. Op de meeste plaatsen is honger.

Daarom delen wij voedsel uit tijdens deze campagnes, waarbij ik +- 500 man. (+- 100 gezinnen) bereik.

India

Heel bijzonder is dat Dylan, naast Gods bevestiging, uit het niets  een ticket gekregen heeft om naar India te gaan. India staat op nummer één van de on bereikte mensen met het Evangelie. 

Op dit moemnt bezind Dylan zich over welke stappen hij het beste kan maken om een zo effectief mogelijk campagne in India te gaan voeren.

Wilt u een bijdrage leveren aan één van onze volgende campagnes?