Geven

Iedereen voor Jezus

Wanneer iemand in aanraking komt met Jezus, verandert alles voorgoed.
Ons doel? Zoveel mogelijk harten raken met de eindeloze liefde en kracht van Jezus.

Doe jij met ons mee?

3 Pijlers // 1 Missie

Campagnes

Met klein- en grootschalige evangelisatie campagnes geven wij het goede nieuws van Jezus aan duizenden mensen tegelijk. In Zijn krachtige naam brengen wij genezing en bevrijding, waardoor grote groepen mensen massaal een keuze voor Jezus maken.

Projecten

Oorlogssituaties, mensenhandel, kinderslavernij, armoede: met onze projecten brengen wij praktische hulp en een boodschap van hoop, genezing en liefde. Want juist op de donkerste plekken heeft het licht van Jezus de grootste impact.

Verbinden

Waar jij ook staat in je geloofsleven, wij geloven dat God stappen met jou wil zetten. En dat Hij daar de kerk bij wil gebruiken. Onze unieke One For Christ Connect app legt de cruciale brug tussen evangelisten, nieuwe gelovigen en de kerk.

Campagnes

Als stichting One For Christ nemen we de grote opdracht uiterst serieus. Onze oprichter Dylan de Bruin is een evangelist pur sang. Hij geeft om mensen en dat zie je in zijn bevlogen en persoonlijke benadering van hen waar hij voor bidt.

"Vrede zij u! Zoals de Vader Mij heeft gezonden, zo zend Ik ook u."
Johannes 20:21

Tijdens onze evangelisatiecampagnes is het ons hartsverlangen om zoveel mogelijk mensen te winnen voor Jezus.

Ons doel bij elke campagne

In de campagnes is de kracht van God zichtbaar voor de mensen. Door de vele genezingen en bevrijdingen heen komt het Woord tot leven voor hun ogen. Als gevolg komen grote groepen mensen massaal tot geloof in Jezus.

God gebruikt de wonderen en tekenen om de harten van mensen te openen voor Zijn evangelie, precies zoals we lezen in de Bijbel!

Projecten

Naast onze evangelisatiecampagnes realiseren wij ook meerdere (langetermijn) projecten. Deze spelen zich vaak af in urgente, levensbedreigende situaties. Waar de meeste mensen dit soort situaties proberen te ontvluchten, kiezen wij er bewust voor om ze tegemoet te gaan. Ons team komt ter plaatse en samen maken we doelgericht het verschil voor mensen die leven op het randje van de dood.

Waarom? Omdat het lot van mensen in verschrikkelijke situaties ons diep in het hart raakt. Daarom voeren wij onze projecten juist op die plekken waar de duisternis vol aan de macht lijkt. 

Zo begeleiden wij aan het front in Oekraïne door middel van PTSS Care vele kerkleiders hoe zij militairen en burgers die worstelen met PTSS, door de Heilige Geest kunnen helpen én genezen. En in Pakistan bevrijden we met Abba Father volledige gezinnen uit slavernij, geven we voedsel aan de hongerige en bouwen we samen aan hun nieuwe toekomst. 

Ons doel bij elk project

Wat de situatie ook is; oorlog, mensenhandel, kinderslavernij of armoede: One For Christ zet zich in voor praktische hulp en brengt Jezus’ boodschap van hoop, genezing en liefde.

Juist in die duisternis heeft het licht van Jezus de grootste impact.

Verbinden

Steeds meer mensen delen het evangelie met anderen en daardoor komen meer en meer mensen tot geloof. Dat is prachtig nieuws! Maar hiermee komt ook het belang van goede opvolging naar voren. Want hoe komen deze nieuwe gelovigen vooruit in hun nieuwe leven met God? En op welke manier weet hij of zij de lokale kerk te vinden?

God sprak om deze reden tot oprichter van Stichting One For Christ Dylan de Bruin of hij dit gat kon opvullen. Dylan liet in antwoord daarop een app ontwikkelen. Deze app vormt de cruciale en langverwachte brug tussen evangelisten en kerken dichtbij de gewonnen ziel. 

Zo werkt de app

Iemand getuigt op straat of op zijn werk over Jezus en deelt het evangelie. De Heilige Geest maakt het hart van de luisterende persoon zacht en daarmee ontvankelijk voor het Goede Nieuws. De interesse in Jezus is gewekt, het zaadje is geplant en er is honger naar meer! 

“De app haalt de drempel uit de kerk.”

De evangelieverspreider pakt op dat moment zijn telefoon en stelt voor om woonplaats en e-mail van de luisteraar in te vullen. De dichtsbijzijnde lokale kerk komt automatisch naar voren en met één druk op de knop worden kerk en luisteraar aan elkaar gekoppeld.

Zowel de lokale kerk als de luisteraar hebben nu de eenvoudige mogelijkheid om met elkaar in contact te komen. 

Ons doel bij verbinden

Mensen winnen en verbinden is een opdracht van Jezus. Dankzij de One For Christ Connect App kan iedere christen en elke bediening nu tijdens events, campagnes, straatactie of in het gewone leven altijd een nieuwe gelovige koppelen aan een zorgzame christelijke geloofsgemeenschap. 

Daarnaast geven we evangelisatietrainingen in kerken en bieden we discipelschapstrajecten op maat, waarbij we mensen leren hoe zij kunnen blijven vermenigvuldigen. 

Zo brengen we samen iedereen bij Jezus!

Een groeiend netwerk van zorgzame gemeentes

0
mensen gekoppeld aan kerken

[drts-directory-view directory=”kerken” name=”overzicht_kerken_test”]

Over ons

Stichting One For Christ is opgericht door Dylan de Bruin en heeft samen met zijn team, partners en donateurs één missie: zoveel mogelijk harten winnen voor Jezus!

De totstandkoming van de stichting en haar missie is het directe gevolg van het levensverhaal van Dylan de Bruin.

Van sniper in het leger naar strijder voor Jezus

Dylan groeit op in Den Haag en komt tijdens zijn jeugd veelvuldig in aanraking met allerlei vormen van criminaliteit. Zijn gedrevenheid in alles wat hij onderneemt brengt hem op de meest vreemde plekken waar hij bizarre dingen beleeft.

Dylan’s leven is duister. Gebonden aan drugs, drank en criminaliteit zoekt hij een uitweg in het leger. Als militair voelt hij zich als een vis in het water en Dylan wordt al snel geselecteerd voor een Schutter Lange Afstand groep, waar alleen de beste militairen voor in aanmerking komen. Hij geniet van de fysieke uitdagingen, de spanning van gevaarlijke gevechten en zoekt in zijn vrije tijd de constante afleiding van seks, drank, drugs en feesten. 

God? Daar lijkt geen spoor van in Dylan’s leven. En tóch werkt de Heilige Geest op dat moment al in zijn hart. Slechts een paar jaren later crashed alles bij Dylan. En dan begint God aan de wederopbouw…