Geven

Ik wil Jezus volgen

Ik wil Jezus volgen

Alles in de wereld zal uiteindelijk vergaan, behalve jouw ziel.
Dit moment is misschien wel het belangrijkste in jouw hele leven: jouw keuze voor Jezus. 

De vraag aan jou is: waar zou jij eeuwig willen leven?

Wat win jij als je Jezus gaat volgen?

Jezus zelf zegt in Johannes 3 dat je alleen het Koninkrijk van God binnen kunt komen als je opnieuw geboren bent uit water en Geest. 

Wanneer je dus besluit om Jezus te volgen, start je een heel nieuw leven. Een leven in dienst van de Koning der koningen. Een leven tot eer van Hem! En dan win jij dit:

"Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij."
Johannes 14:6

Een helpende hand

Jezus volgen is een heel nieuw begin. En zoals Jezus Zijn discipelen 3 jaar lang non-stop onderwezen heeft, moeten wij als Jezus’  volgelingen van vandaag de dag ook veel leren (en vooral afleren). 

Wil jij Jezus volgen en heb je geen idee waar je moet beginnen? One For Christ helpt je graag en biedt deze 7 levensveranderende trainingen aan:

Na deze basistraining weet jij hoe jij je nieuwe leven met Jezus goed kan starten. Wij trainen jou hoe jij kunt wandelen met kracht om het evangelie gemakkelijk uit te leggen en je zal zien hoe God dicht bij jou is in alle facetten van je leven.

Word jij hier enthousiast van? Meld je dan nu aan door te klikken op onderstaande button en het contactformulier in te vullen.