Geven

Campagnes

Campagnes

Tijdens onze evangelisatiecampagnes is het ons hartsverlangen om zoveel mogelijk mensen te winnen voor Jezus.

Doe jij met ons mee?

De visie

Als stichting One For Christ nemen we de grote opdracht uiterst serieus. Onze oprichter Dylan de Bruin is een evangelist pur sang. Hij geeft om mensen en dat zie je in zijn bevlogen en persoonlijke benadering van hen waar hij voor bidt.

"Ga dan heen, onderwijs al de volken, hen dopend in de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest, hun lerend alles wat Ik u geboden heb, in acht te nemen."
Mattheüs 28:19

De straat op gaan of in je dagelijkse leven je vol passie inzetten om in andermans noden te voorzien. Gevraagd of ongevraagd. En in je wandel anderen daarin meenemen en leren hetzelfde te doen. Dát is een radicale vorm van liefhebben. 

Wij geloven dat dat precies de lat is die Jezus voor ons heeft neergelegd. En we doen er alles aan om daarin op onze Meester te lijken. Daarom brengen wij de bevrijdende en genezende liefde van Jezus op de donkerste plekken van deze wereld. Want omdat Hij ons heeft liefgehad, hebben wij elkaar lief. 

Tijdens onze campagnes horen, zien en beleven duizenden mensen deze boodschap. Het is prachtig om elke keer weer te zien hoe God door onze handen wil werken en Hij overal ter wereld Zijn kerk bouwt.

Ons doel bij elke campagne

In de campagnes is de kracht van God zichtbaar voor de mensen. Door de vele genezingen en bevrijdingen heen komt het Woord tot leven voor hun ogen. Als gevolg komen grote groepen mensen massaal tot geloof in Jezus.

God gebruikt de wonderen en tekenen om de harten van mensen te openen voor Zijn evangelie, precies zoals we lezen in de Bijbel!

Actuele campagnes

Pakistan 2023

In oktober 2023 gaan wij met de fakkel van opwekking naar een nieuw gebied in Pakistan om daar het vuur aan te steken van het volbrachte verlossingwerk van onze Jezus Christus! 

Wat is ons doel?

25.000 mensen winnen voor Jezus met maar liefst 6 (!) outreaches en de (zichtbare) uitbreiding van de ondergrondse kerk.

Buiten de grote steden zijn de leefomstandigheden middeleeuws te noemen. Deze gebieden zijn ongeroerd en hebben het evangelie nog nooit gehoord… 

Het klinkt bijna onwerkelijk om in het binnenland van Pakistan hele dorpen in 1 x te winnen voor Jezus. Toch is dat wat de realiteit gaat zijn.

Wat hebben we nodig?

Voor deze campagne hebben wij €7.500 nodig.

Help jij ons mee om samen Pakistan te winnen voor Jezus?