Geven

Campagnes

Campagnes

Tijdens onze evangelisatiecampagnes is het ons hartsverlangen om zoveel mogelijk mensen te winnen voor Jezus.

Doe jij met ons mee?

Campagnes die duizenden levens veranderen

Onze oprichter Dylan de Bruin is een evangelist pur sang. Hij geeft om mensen en dat zie je in zijn bevlogen en persoonlijke benadering van hen waar hij voor bidt.

Ons doel bij elke campagne

De straat op gaan of in je dagelijkse leven je vol passie inzetten om in andermans noden te voorzien. Gevraagd of ongevraagd. En in je wandel anderen daarin meenemen en leren hetzelfde te doen. Dát is een radicale vorm van liefhebben. 

"Ga dan heen, onderwijs al de volken, hen dopend in de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest, hun lerend alles wat Ik u geboden heb, in acht te nemen."
Mattheüs 28:19

Wij geloven dat dat precies de lat is die Jezus voor ons heeft neergelegd. En we doen er alles aan om daarin op onze Meester te lijken. Daarom brengen wij de bevrijdende en genezende liefde van Jezus op de donkerste plekken van deze wereld. Want omdat Hij ons heeft liefgehad, hebben wij elkaar lief. 

Tijdens onze campagnes horen, zien en beleven duizenden mensen deze boodschap. Het is prachtig om elke keer weer te zien hoe God door onze handen wil werken en hoe Hij overal ter wereld Zijn kerk bouwt.

Geplande campagnes

Tent Campagne De Nieuwe Weg | Heerde

5 t/m 8 september

Filipijnen 2024

31 okt - 10 nov

Pakistan 2025

juni 2025

Eerdere campagnes

Filipijnen 2019

2016 - 2019

Pakistan 2021 – 2022

2021 - 2022