Geven

Zo Sterk Als Jezus Baarn

Zo Sterk Als Jezus Baarn

Over dit evenement

Waar: Stationsweg 16, 3743 EN Baarn
Wanneer: zaterdag - 29 juni

ZO STERK ALS JEZUS | ZATERDAG OVERDAG | BAARN

Stap in een training die niet alleen je geest zal verrijken, maar ook je hart en handen zal bewegen om te handelen zoals Hij deed. Zo Sterk Als Jezus is een unieke training die je meeneemt op een reis van geestelijke groei en geloof vol van actie, geïnspireerd door de daden van Jezus Christus zelf.

One For Christ Events: Samen Sterk in het Lichaam van Christus

Bij One For Christ geloven we in de kracht van eenheid en samenwerking. Onze missie is om over kerkmuren heen als één lichaam te functioneren, waarbij we gezamenlijk de oogst binnenhalen. Daarom nodigen we alle geloofsgemeenschappen uit om de handen ineen te slaan tijdens Zo Sterk Als Jezus – een dag van training, transformatie en outreach, gevolgd door Night for Jesus, een avond van aanbidding, genezing en bevrijding. Zowel in het dag- als het avondprogramma zal God’s kracht zichtbaar aanwezig zijn.

Doordat de evangelieverspreiders de Connect-app van One For Christ gebruiken, verbinden ze nieuwe gelovigen direct met een kerk in hun eigen omgeving. Dit evenement is daarom meer dan alleen een bijeenkomst; het is een beweging waarbij we echt samen werken om zoveel mogelijk harten te raken met de liefde en kracht van Jezus.

De training is een dag van training en transformatie

Je wordt getraind in het bidden voor genezing, het uitdrijven van demonen en het verkondigen van het Koninkrijk van God. Deze sessie is niet alleen informatief, maar juist activerend en transformerend, ontworpen om je te bekrachtigen met kennis én geloof.

Na de training gaan we verspreid door het gebied waar wij zitten. Gewapend met barmhartigheid en de openbaringen uit de trainingen, zul je samen met andere deelnemers en ervaren trainers de liefde van Jezus in praktijk brengen. Dit is waar de theorie de praktijk ontmoet. Geloof zet aan tot actie.

Bij terugkeer delen we onze ervaringen en getuigenissen. Dit is altijd een krachtig moment van gemeenschap en viering van wat God door ons heen heeft gedaan. Dankbaar blikken we terug op de dag. Zo Sterk Als Jezus is een training waarin je in korte tijd als een familie wordt verenigd door een gemeenschappelijk hoger doel. Daarom kunnen deelnemers van de training die de avond ook bijwonen taak krijgen om alles samen te doen voor Jezus.

Belangrijke tijden om te onthouden:

  • 13:45 uur: Ontvangst met koffie en thee
  • 14:00 uur: Start training
  • 17:15 uur: Terugkeer en getuigenissen

Meld je aan en maak deel uit van iets dat groter is dan jezelf. Samen kunnen we een verschil maken, één gebed, één daad van liefde, één ziel tegelijk.

Meer informatie

Kosten
Gratis

Extra info

Bij evenementen georganiseerd door Stichting One For Christ kan het voorkomen dat er voor promotiedoeleinden foto’s en video’s worden gemaakt. Deze kunnen onder andere ingezet worden op onze website en sociale media. Door je deelname aan deze evenementen, geef je aan dat je begrijpt en accepteert dat dit beeldmateriaal mogelijk gebruikt wordt.

Aanmelden

De rode draad in al onze events

Met klein- en grootschalige events geven wij het goede nieuws van Jezus door aan duizenden mensen.

In Zijn krachtige naam brengen wij genezing en bevrijding, waardoor grote groepen mensen massaal een keuze voor Jezus maken.

Onze events veranderen levens, bemoedigen en activeren.

Kom daarom langs bij een event bij jou in de buurt, en stap binnen in het zegenrijke leven dat God ook voor jou heeft klaarliggen.

Routebeschrijving