Geven

Spreekbeurt Stichting Exodus Rotterdam

Spreekbeurt Stichting Exodus Rotterdam

Over dit evenement

Waar: Van Swietenlaan 1, Rotterdam
Wanneer: zaterdag - 14 september

“Ontdek de Kracht van Transformatie met Dylan de Bruin” 

Heb je ooit het gevoel gehad dat je vastzit in je eigen leven, zoekend naar een uitweg? Dylan de Bruin kent dit gevoel maar al te goed. Van een leven vol uitdagingen en duisternis tot een bestaan waarin licht en hoop overheersen, Dylan’s reis is een getuigenis van ware transformatie. Kom op zaterdag 1 juni naar Stichting Exodus Rotterdam en hoor hoe een man van sniper tot strijder voor Jezus ging. Laat je inspireren door zijn verhaal en ontdek hoe ook jij een leven van betekenis kunt leiden door de kracht van geloof. 

Nodig je vrienden en familie uit voor deze unieke ervaring. Samen ontdekken we de weg naar verandering en hoop.

Meer informatie

Kosten
Gratis

Programma
18:30 uur: Deuren open
19:00 uur: Start programma

Extra info
Bij evenementen georganiseerd door Stichting One For Christ kan het voorkomen dat er voor promotiedoeleinden foto’s en video’s worden gemaakt. Deze kunnen onder andere ingezet worden op onze website en sociale media. Door je deelname aan deze evenementen, geef je aan dat je begrijpt en accepteert dat dit beeldmateriaal mogelijk gebruikt wordt.

Aanmelden

De rode draad in al onze events

Met klein- en grootschalige events geven wij het goede nieuws van Jezus door aan duizenden mensen.

In Zijn krachtige naam brengen wij genezing en bevrijding, waardoor grote groepen mensen massaal een keuze voor Jezus maken.

Onze events veranderen levens, bemoedigen en activeren.

Kom daarom langs bij een event bij jou in de buurt, en stap binnen in het zegenrijke leven dat God ook voor jou heeft klaarliggen.

Routebeschrijving