Geven

Spreekbeurt Hope 4 You Vlissingen

Spreekbeurt Hope 4 You Vlissingen

Over dit evenement

Waar: Gildeweg 29, 4383 NJ Vlissingen
Wanneer: zondag - 14 juli

“Vind Genezing en Hoop met Dylan de Bruin”

In een wereld die soms overweldigend kan zijn, biedt Dylan de Bruin een boodschap van genezing en hoop. Zijn levensverhaal is een krachtig voorbeeld van hoe diepe wonden kunnen helen en hoe gebroken levens hersteld kunnen worden door geloof in Jezus. Tijdens de samenkomsten deelt hij zijn Bijbelkennis met ervaringen en getuigenissen van wonderen die hij heeft gezien. Of je nu op zoek bent naar geestelijke groei, genezing, of simpelweg nieuwsgierig bent naar de impact van geloof in het dagelijks leven, deze bijeenkomst is voor jou. Breng je vrienden en familie mee en ervaar samen de transformerende kracht van Jezus’ liefde.

Nodig je vrienden en familie uit voor deze unieke ervaring. Samen ontdekken we de weg naar verandering en hoop.

Meer informatie

Kosten
Gratis

Programma
09:30 uur: Deuren open
10:00 uur: Start programma

Extra info
Bij evenementen georganiseerd door Stichting One For Christ kan het voorkomen dat er voor promotiedoeleinden foto’s en video’s worden gemaakt. Deze kunnen onder andere ingezet worden op onze website en sociale media. Door je deelname aan deze evenementen, geef je aan dat je begrijpt en accepteert dat dit beeldmateriaal mogelijk gebruikt wordt.

Aanmelden

De rode draad in al onze events

Met klein- en grootschalige events geven wij het goede nieuws van Jezus door aan duizenden mensen.

In Zijn krachtige naam brengen wij genezing en bevrijding, waardoor grote groepen mensen massaal een keuze voor Jezus maken.

Onze events veranderen levens, bemoedigen en activeren.

Kom daarom langs bij een event bij jou in de buurt, en stap binnen in het zegenrijke leven dat God ook voor jou heeft klaarliggen.

Routebeschrijving