Geven

Night for Jesus Baarn

Night for Jesus Baarn

Over dit evenement

Waar: Stationsweg 16, 3743 EN Baarn
Wanneer: zaterdag - 29 juni

NIGHT FOR JESUS | ZATERDAGAVOND | BAARN

Na een dag vol training en transformatie nodigen we je uit om de ervaring compleet te maken met ons avondprogramma, Night for Jesus. Deze avond staat in het teken van een nieuw begin met vergeving, genezing en bevrijding, de perfecte afsluiting van een krachtige dag.

Toen Jezus hier 2,000 jaar geleden op aarde rondliep, gebeurde er steeds iets wonderlijks op het moment dat de avond viel. Dat was het moment waarop Hij ging bidden voor de zieken. Waarop hij mensen bevrijdde, door hun demonen weg te sturen. Gelijk naar Zijn voorbeeld zullen we tijdens de Night for Jesus dan ook in Jezus’ Naam bidden voor genezing en bevrijding. Want wanneer mensen genezing en vrijheid ontvangen en vergeving van zonden maakt het hart van de Vader een vreugdesprong, omdat het volbrachte werk van Jezus wordt uitgevoerd.

Bekijk dus ons andere event Night for Jesus, bestel daar je tickets en laat je verder meenemen in de wonderlijke werken van geloof en gebed. Het is een niet te missen vervolg dat je hart verder zal openen en je reis met de Heer zal verrijken. Of je nu de dag training hebt bijgewoond of alleen de avond kunt meemaken, deze Night for Jesus zal een blijvende indruk achterlaten.

Over One For Christ

Iedereen voor Jezus, dat is onze missie. One For Christ, opgericht door Dylan de Bruin, een voormalig sniper die een strijder voor Jezus werd, nodigt je uit om deel uit te maken van deze beweging. Want wanneer iemand in aanraking komt met Jezus, verandert alles voorgoed. Ons doel? Zoveel mogelijk harten raken met de eindeloze liefde en kracht van Jezus.

Doe jij met ons mee?

Meer informatie

Kosten
Gratis

Extra info

Bij evenementen georganiseerd door Stichting One For Christ kan het voorkomen dat er voor promotiedoeleinden foto’s en video’s worden gemaakt. Deze kunnen onder andere ingezet worden op onze website en sociale media. Door je deelname aan deze evenementen, geef je aan dat je begrijpt en accepteert dat dit beeldmateriaal mogelijk gebruikt wordt.

Aanmelden

De rode draad in al onze events

Met klein- en grootschalige events geven wij het goede nieuws van Jezus door aan duizenden mensen.

In Zijn krachtige naam brengen wij genezing en bevrijding, waardoor grote groepen mensen massaal een keuze voor Jezus maken.

Onze events veranderen levens, bemoedigen en activeren.

Kom daarom langs bij een event bij jou in de buurt, en stap binnen in het zegenrijke leven dat God ook voor jou heeft klaarliggen.

Routebeschrijving