Geven

Genezingsdienst Zwolle

Genezingsdienst Zwolle

Over dit evenement

Waar: Vuurtorenstraat 2, Zwolle
Wanneer: zondag - 23 juni

God’s perfecte wil? Genezing voor jou!

God’s grote verlossingsplan komt voort uit de liefde die Hij heeft voor alle mensen. Dat lezen we in Johannes 3:16, misschien wel het meest bekende bijbelvers ter wereld:

Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat  Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.
Joh. 3:16

Het is onze grote passie om deze Bijbelse waarheid te delen met zoveel mogelijk mensen. En daarom organiseren wij dit soort genezingsdiensten. Diensten waarbij iedereen welkom is, en waar we met elkaar ons mogen verblijden over de grootheid van onze eindeloos goede God.

Hierin is de liefde bij ons volmaakt geworden, opdat wij vrijmoedigheid mogen hebben op de dag van het oordeel. Want zoals Hij is, zijn ook wij in deze wereld.
1 Joh. 4:17

Nergens in het Woord van God lezen wij dat Jezus ziek was. Wel lezen wij volop in het Woord dat de mensen alle zieken naar Hem toe brachten. En wat deed Jezus met hen? Hij genas allen die naar Hem toekwamen.

Ben jij er ook bij op 23 juni?
https://www.123kerk.nl/

De rode draad in al onze events

Met klein- en grootschalige events geven wij het goede nieuws van Jezus door aan duizenden mensen.

In Zijn krachtige naam brengen wij genezing en bevrijding, waardoor grote groepen mensen massaal een keuze voor Jezus maken.

Onze events veranderen levens, bemoedigen en activeren.

Kom daarom langs bij een event bij jou in de buurt, en stap binnen in het zegenrijke leven dat God ook voor jou heeft klaarliggen.

Routebeschrijving