Geven

Over deze campagne

Op de Filipijnen hebben wij in de afgelopen jaren duizenden mensen bereikt met de levende God Jezus Christus. Wij houden in de meest afgelegen plaatsen kleinschalige campagnes en delen duizenden kilo’s rijst uit aan de allerarmsten in het gebied waar wij zijn met het Goede Nieuws. Even naar de dokter zit er voor de meeste mensen niet in, maar gelukkig bevestigt God Zijn Woord met vele wonderen en het is normaal om op deze campagnes blinde mensen ziende te zien worden, dat de dove weer gaat horen en de lamme weer gaat lopen en de stomme weer gaat praten en allerlei andere klachten verdwijnen en hierdoor velen tot geloof komen!

In de afgelopen jaren heeft Stichting One For Christ een opmerkelijke impact gemaakt op de Filipijnen, een land waar de nood hoog is, maar de hoop door ons werk levend wordt gehouden. Onze missie, gedreven door de onvoorwaardelijke liefde van Jezus Christus, heeft ons naar de meest afgelegen en vergeten hoeken van dit prachtige eilandrijk geleid. Daar hebben we niet alleen het Goede Nieuws gedeeld, maar ook praktische hulp geboden aan degenen die dat het hardst nodig hebben.

Door de organisatie van kleinschalige campagnes hebben we duizenden mensen bereikt met de boodschap van hoop en redding die Jezus biedt. Deze bijeenkomsten zijn meer dan alleen spirituele bijeenkomsten; ze zijn een baken van licht voor gemeenschappen die vaak over het hoofd worden gezien door de rest van de wereld. In samenwerking met lokale kerken en gemeenschappen hebben we duizenden kilo’s rijst uitgedeeld aan de allerarmsten, een daad van liefde die directe verlichting brengt aan degenen die elke dag strijden om te overleven.

Getuigenissen van God's kracht en Zijn herstel

Tijdens het prediken van het Evangelie strompelde deze man vanuit een zandpad mijn richting op. Met een ijzeren, roestige kromme stok in zijn armen kwam hij mompelend richting het podium, op mij af. Een dorpsgenoot vertelt dat hij amper kan zien, hij kan niet praten en zijn oren zijn zeer slecht. 

In antwoord hierop leg ik mijn handen op zijn keel en spreek genezing uit in Jezus’ naam. De man trilt een beetje, waarna opeens de woorden Jezus, Jezus uit zijn mond komen! Tranen worden zichtbaar en hij gooit de roestige kromme stok weg. Hij loopt normaal en hoort alles!! 

Met tranen van blijdschap spreekt hij tot zijn eigen dorpsgenoten en een voltallig klein dorpje komt tot geloof.

Afgelegen gebied

De gezondheidszorg is in veel van deze gebieden vrijwel onbereikbaar. Toch hebben we gezien hoe God Zijn Woord bevestigt met wonderen. Het is niet ongewoon dat tijdens onze campagnes blinden weer kunnen zien, doven horen, lammen lopen en stommen spreken. Deze wonderen zijn niet alleen een getuigenis van Gods kracht, maar openen ook de harten van velen voor het geloof in Jezus Christus. Door deze directe ervaringen van Zijn liefde en genade komen veel mensen tot geloof, een bewijs van de transformerende kracht van het evangelie.

Getuigenissen van God's kracht en Zijn herstel

Onze campagne in Manacsac Guimba (Nueva Ecija) is weer een succes. Het is feest in de Hemel, want 190 personen kiezen voor Jezus!

Tekenen en wonderen onderschrijven de kracht van het Evangelie ook hier. Er gebeuren machtige wonderen, t totdat er een vrouw met ondersteuning en al naar mij wordt toegebracht. Door een auto-immuunziekte heeft zij geen kracht meer. De doktoren hebben haar al opgegeven. Ze heeft overal pijn en kan niet meer zelfstandig lopen. 

In de naam van Jezus spreek ik genezing over haar uit en met verbaasde ogen kijkt zij mij aan. In tegenstelling tot de doktoren, ziet Jezus het nog wel zitten met haar! Hij raakt haar aan en met een grote lach danst zij voor iedereen op het podium in haar eigen kracht en zonder pijn! Ik geef haar een grote zak rijst cadeau, en ze gaat haar eigen weg. 

Dit is waarom wij de wereld overgaan!

Hulp voor hen in nood

Onze missie gaat verder dan de grote bijeenkomsten. We bezoeken ook weduwen en wezen, de meest kwetsbaren in de samenleving, om hen te bemoedigen en te ondersteunen. Deze persoonlijke interacties zijn essentieel; ze tonen onze oprechte zorg en de diepte van Jezus’ liefde voor elk individu. Het is in deze momenten van persoonlijke aandacht en zorg dat we vaak de diepste impact maken.

Getuigenissen van God's kracht en Zijn herstel

Vroeg in de ochtend vertrekken wij naar een openbare school in het binnenland van de Filipijnen, in het plaatsje Dolores.

Dit is een gebied wat bekent staat om zijn vele armoede en waar kinderen chronisch ondervoed zijn. Sommigen kinderen die we hier ontmoeten hebben de hele dag nog niets gehad.

Wij komen gelukkig niet met lege handen en brengen ze wat extra’s. Dit is krachtvoer voor kinderen en een waar lekkernij!

Je kunt de blijdschap op de vele kindergezichtjes goed zien. Tegelijk zijn ze erg verlegen.

Terwijl alle schoolkinderen hun buikjes vullen, wordt ons hart al kijkend gevuld met geluk.

Een lange weg te gaan

Nu kijken we vooruit naar een nieuwe fase in onze missie. We onderzoeken mogelijkheden om groepen mee te nemen naar de Filipijnen, om zo nieuwe discipelen voor Jezus te maken. Deze reizen zullen niet alleen dienen als een kans voor geestelijke groei voor de deelnemers, maar ook als een middel om onze impact op de lokale gemeenschappen te vergroten. Door samen te werken met mensen van over de hele wereld, hopen we een nog grotere golf van hoop en genezing te brengen naar de Filipijnen.

De reis van Stichting One For Christ op de Filipijnen is een getuigenis van wat mogelijk is wanneer geloof en actie samenkomen. Elk wonder, elke zak rijst, en elk bezoek aan een weduwe of wees is een stap dichter bij onze visie: een wereld waarin iedereen de bevrijdende kracht van Jezus Christus kent. We zijn dankbaar voor de steun van onze donateurs, vrijwilligers, en gebedspartners die deze missie mogelijk maken. Samen bouwen we aan een toekomst waarin de liefde van Jezus bekend is in elke uithoek van de wereld, te beginnen met de Filipijnen.

Getuigenissen van God's kracht en Zijn herstel

De campagne in Manasac Guimba gaat verder. We ontmoeten een vrouw, die net als vele andere Filipijnse vrouwen zeer slecht kan zien. 

De mensen eromheen hebben al vele wonderen zien gebeuren en vol verwachting kijken zij toe hoe deze vrouw door gebed weer ziende gaat worden. En inderdaad, Jezus doet hier opnieuw waar wij allen naar verlangden. De vrouw wordt weer ziende! 

Dankzij Jezus ziet zij alles nu weer goed en helder.

Overal ter wereld 1 missie: iedereen voor Jezus

In al onze evangelisatiecampagnes is het ons hartsverlangen om zoveel mogelijk mensen te winnen voor Jezus.

Onze oprichter Dylan de Bruin is een evangelist pur sang. Hij geeft om mensen en dat zie je in zijn bevlogen en persoonlijke benadering van hen waar hij voor bidt.

Ons doel bij elke campagne

Geplande campagnes

Filipijnen 2024

31 okt - 10 nov

Pakistan 2025

juni 2025