Geven

Over deze campagne

Na 5 jaar afwezigheid gaan we terug naar de Filipijnen! Terug naar het land van prachtige natuur, ontzettend vriendelijke mensen en verschrikkelijke armoede… Een land dat voor ons bovendien extra bijzonder is. Dit is namelijk het land waar het voor ons in 2016 allemaal begon. Van de jungle tot de dorpen en steden mogen wij hier aan duizenden mensen het Goede Nieuws van onze Koning Jezus gaan brengen! ❤️‍🔥

In de afgelopen jaren heeft Stichting One For Christ een opmerkelijke impact gemaakt op de Filipijnen, een land waar de nood hoog is, maar de hoop door ons werk levend wordt gehouden. Ook in 2024 gaan we hier opnieuw op missie, gedreven door de onvoorwaardelijke liefde van Jezus Christus. We zullen Zijn evangelie gaan brengen op de meest afgelegen en vergeten hoeken van dit prachtige eilandgebied.

We geven deze missie handen en voeten door middel van grote openluchtcampagnes, gerichte noodhulp en unieke locatiebezoeken diep in de jungle. Duizenden ongelovigen zullen verblijd worden met het Goede Nieuws en we geloven dat vele mensen oprecht zullen kiezen voor Jezus.

Sponsor deze campagne

Tussenstand van benodigde €15.000
30%

Overal ter wereld 1 missie: iedereen voor Jezus

In al onze evangelisatiecampagnes is het ons hartsverlangen om zoveel mogelijk mensen te winnen voor Jezus.

Onze oprichter Dylan de Bruin is een evangelist pur sang. Hij geeft om mensen en dat zie je in zijn bevlogen en persoonlijke benadering van hen waar hij voor bidt.

Ons doel bij elke campagne

Geplande campagnes

Filipijnen 2024

31 okt - 10 nov

Pakistan 2025

juni 2025